Валютні резерви НБУ скорочуються третій місяць поспіль, зокрема через імпортозалежність української економіки

опубліковано 9 серп. 2018 р., 08:42 Редактор публіцистичного огладача RUSKA PRATSYA   [ оновлено 9 серп. 2018 р., 08:43 ]
Міжнародний заборгованість в Україні, за попередніми даними національного Банку, в липні цього року зросли на короткий 1,3%, і держава на початку Серпня зробив $ 17,748 млрд. Скорочення заборгованості, яке спостерігається третій місяць поспіль, заподіяну організації виплат після того, як державний борг.


Зокрема, $ 321,5 млн осіб були направлені для обслуговування і погашення державного боргу в інвалюті, з яких $ 231,6 млн - за облігації внутрішньої державної позики (ОВДП).


Крім того, на обсяги заборгованості, крім того, втручання НБУ вплинули на міжбанківському валютному ринку.


Чистий продаж валюти за останній місяць склав $ 64,4 млн, у тому Числі, у першій половині липня НБУ купив $ 99,0 млн. втручання у вибір найкращої ціни. І в другій половині місяця центральний банк включений продажу валюти для запобігання надмірної волатильності курс обміну. Як наслідок, на результати, на місяць 163,3 млн були продані доларів, у тому числі шляхом втручання у вибір найкращої ціни - $ 135,2 илн і на аукціоні $ 28,1 млн.


Основне джерело плюс