Депутат БПП готує проект легалізації криптовалют в Україні, щоб держбюджет теж заробляв на вкладниках у "піраміди"

опубліковано 7 серп. 2018 р., 07:52 Редактор публіцистичного огладача RUSKA PRATSYA   [ оновлено 7 серп. 2018 р., 07:53 ]
криптоактивів
Найближчим часом, колектив законопроект, який передбачає запровадження податку в розмірі 5% на leadingout від криптоактивів на біржі на реальні гроші з'явиться у Верховну раду. Про це повідомляє Liga.net.

За інформацією видання, заступник керівника БПП Oleksij Мушак працює на документ. Він сказав, що зробив це разом з групою з 20 представників різних компаній.


Податок у розмірі 5% на різницю між вартістю продажу токена і документально вартості придбання (або вартість майнінгу) планується ввести в 2019 тимчасовій основі - 2025. Фізичні особи будуть платити ще й військовий збір в розмірі 1,5%. Податок буде працювати тільки на leadingout грошей на реальні гроші або купівлі товарів і послуг, наприклад, на нерухомість. Операції між різними криптовалютами не вимагає, податок.


Згідно Мушака, учасники ринку позитивно сприймають проект. Тим не менш, власник одного з криптобірж неофіційно повідомив, що темпи відзначені в законопроект являє собою компроміс з комітетом фінансового ПОТОКУ.